Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek aile hayatlarını bozulacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada sigara içtiğini saklamak hayatının rast gitmeye başlayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments