Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içtiğini saklamak

Rüyada sigara içtiğini saklamak

Rüyada sigara içtiğini saklamak sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, hastalıklarının azalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada sigara içtiğini saklamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi saklamak refah içinde yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Rüyada sigarayı saklamak tüm sıkıntıların giderileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada sigara saklamak kararlar alacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sigara sakladığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı saklamak endişeli durumların son bulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kendisi ile gururlanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments