Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek hem yeni yerler göreceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, işlerin eski haline döneceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, statü atlayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments