Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, keyifli hale geleceğine, işlerinin ters gideceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek hayat boyu çok sevileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, onlardan medet umacağına, onu darda bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek etrafına güzel insanların dolacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazançların artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments