Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içildiğini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasını sigara içerken görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, aile hayatının bozulacağına, aile saadetinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments