Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını sigara içerken görmek

Rüyada yakınını sigara içerken görmek

Rüyada yakınını sigara içerken görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ekmeğine leke süreceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayır işleri yapacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek tecrübelerini aktaracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işarettir.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments