Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, batıl amele işarettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak üzgün ve karamsar olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına yorulur.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments