Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişinin yüzünü görememek

Rüyada kişinin yüzünü görememek

Rüyada kişinin yüzünü görememek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, geride bırakacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek onlardan hayırsızlık göreceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada insanların yüzünü görememek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzünü görememek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments