Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kendini sigara içerken görmek parasını ve malını kaybedeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada içilmemiş sigara görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada başkasının sigara içerken görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada sigara içip atmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments