Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içerken birine yakalanmak

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada sigara içerken yakalanmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak kendini dinine daha fazla vereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayla yakalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada sigara yakalatmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kısmetinin bollaşacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı yakamamak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek çok para kazanılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments