Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, canın derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj yaptırmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dünya malına kavuşulacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments