Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yaptırmak istemek

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, başarıları ile konuşulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kürtaj olmak istemek nimetin ve kazancın artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulur.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek şen kahkahalar atacağına, o işi canlandıracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kürtaja gitmek fenalıkta bulunmaya, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olmamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj masası görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments