Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hata yapılacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak istemek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kürtaj bebek görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ekmeğinin de artacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, problemlerini çözeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments