Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğazından kesmek

Rüyada birini boğazından kesmek

Rüyada birini boğazından kesmek evdeki nimetin çoğalacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazından kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada başkasının boğazını kesmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kadının boğazını kesmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek eline geçen malları tutamayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadın boğazı kesmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, rakiplerini mağlup edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi boğazını kesmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, geniş bir ev satın alacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan boğazı kesmek kısmetinin hep açık olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments