Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamın boğazını kesmek

Rüyada adamın boğazını kesmek

Rüyada adamın boğazını kesmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adamın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada adamın boğazını kesmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada insanın boğazını kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada annenin boğazını kesmek mutsuz olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret eder.

Rüyada birini boğazından kesmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada babasının boğazını kesmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments