Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla boğaz kesmek

Rüyada bıçakla boğaz kesmek

Rüyada bıçakla boğaz kesmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, zorlukların biteceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek gördüyseniz:

  • Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bedeninin şifa bulacağına, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak hayatına bakacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada boğazdan bıçaklandığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek kısmetinin hep açık olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments