Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişi tarafından boğulmak

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak sorunların sürekli artacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayata küseceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada insan tarafından boğulmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından boğulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, endişe duyulan olayların düzeleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments