Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çocuk sahibi olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, itibar kaybedeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek iş projelerinin gerçek olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalettir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada kedi ısırdığını görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi ısırmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, aynı karşılığı alamayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çaresizleşeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments