Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, her zaman hürmet göreceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin seni ısırdığını gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada birinin seni ısırdığını görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments