Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi ısırmak

Rüyada kediyi ısırmak

Rüyada kediyi ısırmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi ısırmak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek hoş olaylar yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek o kapıyı kapatacağına, hedeflerini tutturacağına, başarısızlıklara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments