Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağını ısırmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada ayağını köpek ısırmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağını ısırmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ayağını ısırmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, onları okula göndereceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını böcek ısırmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işsiz ise işe gireceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments