Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ısırdığını görmek

Rüyada kedi ısırdığını görmek

Rüyada kedi ısırdığını görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulur.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments