Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını kedi ısırmak

Rüyada ayağını kedi ısırmak

Rüyada ayağını kedi ısırmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını kedi ısırmak zenginliğinin artacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağı ısırmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını ısırmak dertlerin uzaklaştırılacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet eder.

Rüyada ayağı köpek ısırmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağını ısırmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını ısırmak rahata kavuşmaya, çevresinin genişleyeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments