Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Rüyada kediyi ısırmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, başarıyla geleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, refah düzeyinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments