Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek haneden birinin ayrılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek bunun için her gün şükredeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zamanının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ısırmak çok büyük zararlar edileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments