Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir karton yumurta görmek

Rüyada bir karton yumurta görmek

Rüyada bir karton yumurta görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kafasının boşalacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir karton yumurta gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada bir karton yumurta görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fon kartonu görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karton görmek başarıyla geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sarı karton görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada kartondan ev yapmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karton sigara görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, adını aklamayı başaracağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada karton poşet görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet eder.

Rüyada karton toplamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments