Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı karton görmek

Rüyada sarı karton görmek

Rüyada sarı karton görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı karton gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada sarı karton görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada karton koli görmek bazı konularda önayak olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Rüyada bir karton yumurta görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada karton görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartona yazı yazmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartonla sigara almak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir karton sigara görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi karton görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments