Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz karton görmek

Rüyada beyaz karton görmek

Rüyada beyaz karton görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz karton gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Rüyada beyaz karton görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada bir karton sigara görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton koli görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işarettir.

Rüyada karton poşet görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Rüyada kartonla sigara görmek yeni kısmetlere nail olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karton toplamak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada karton kağıt görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı karton görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments