Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton poşet görmek

Rüyada karton poşet görmek

Rüyada karton poşet görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada karton poşet gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada karton poşet görmek kısmet alacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir karton sigara görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fon kartonu görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartondan ev görmek sevinçli haberler alınacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, dertlerinin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton çanta görmek maddi gücünün azalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karton almak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karton koli görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Rüyada kartona yazı yazmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments