Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartondan ev yapmak

Rüyada kartondan ev yapmak

Rüyada kartondan ev yapmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kartondan ev yapmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada kartondan ev yapmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, can derdine düşeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kartondan ev görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada karton kağıt görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kartonla sigara almak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bir karton yumurta görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kartona yazı yazmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Rüyada renkli karton görmek kötü durumlara düşeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi karton görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments