Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fon kartonu görmek

Rüyada fon kartonu görmek

Rüyada fon kartonu görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulur.

Rüyada fon kartonu gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Rüyada fon kartonu görmek manevi olarak da yıpranacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada karton çanta görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz karton görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli karton görmek ön plana çıkacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartonla sigara almak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada karton kağıt görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartondan ev görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mavi karton görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments