Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton toplamak

Rüyada karton toplamak

Rüyada karton toplamak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorumluluk alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hoş olaylar yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada karton toplamak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada karton toplamak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartondan ev yapmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz karton görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada karton görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada boş karton kutu görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulur.

Rüyada karton çanta görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada karton kağıt görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karton kutular görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments