Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kapıdan geçmek

Rüyada bir kapıdan geçmek

Rüyada bir kapıdan geçmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kapısından geçmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada döner kapıdan geçmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek üzüleceğine ve borçlanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kapılardan geçmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Rüyada bir kapıdan geçmek sağlığını da kaybedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments