Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulur.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada cam kapıdan geçmek önünün açılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek yollarını ayıracağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ün sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kapılardan geçmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kapıdan geçmek birçok yeni fikir edinileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kapısından geçmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments