Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapılardan geçmek

Rüyada kapılardan geçmek

Rüyada kapılardan geçmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya inanılır.

Rüyada kapılardan geçmek gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada sınır kapısından geçmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, barış için adım atacağına, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada döner kapıdan geçmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek rızkın ve kazancın artacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kapılardan geçmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık kapıdan geçmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments