Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul kapısından geçmek

Rüyada okul kapısından geçmek

Rüyada okul kapısından geçmek başının derde gireceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, parasının azalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada okul kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada okul kapısından geçmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kapılardan geçmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kapıdan geçmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada kapıdan geçmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir kapıdan geçmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kapıdan geçmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar kapıdan geçmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments