Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümrük kapısından geçmek

Rüyada gümrük kapısından geçmek

Rüyada gümrük kapısından geçmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok başarılı olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümrükten geçmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümrük kapısı görmek günden güne sorunlarının artacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada gümrük memuru görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada gümrük görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yarasını saracağına tabir olunur.

Rüyada kapılardan geçmek iyi kısmetleri olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kapıdan geçmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sınır kapısından geçmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments