Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner kapıdan geçmek

Rüyada döner kapıdan geçmek

Rüyada döner kapıdan geçmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, malların artacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada döner kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada döner kapıdan geçmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk döner görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Rüyada döner satmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk döner yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalettir.

Rüyada döner merdiven görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak yalnız kalınacağına, mutlu olacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada et döner kesmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments