Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kapıdan geçmek

Rüyada yeşil kapıdan geçmek

Rüyada yeşil kapıdan geçmek yenisinin başlayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, düzeninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek makamından olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul kapısından geçmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kapıdan geçmek işlerinin düzeleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ailesini utandırmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok kapıdan geçmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments