Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla selamlaşmak

Rüyada bir kadınla selamlaşmak

Rüyada bir kadınla selamlaşmak duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, güzel bir döneme girileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada bir kadına selam vermek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden selam almak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kabristana selam vermek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezara selam vermek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, gülüp eğleneceğine işaret eder.

Rüyada birine selam vermek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada selam almak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments