Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına selam vermek

Rüyada bir kadına selam vermek

Rüyada bir kadına selam vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada bir kadına selam vermek gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada bir kadına selam vermek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşa selam vermek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazda selam vermek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada askeri selam vermek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla selamlaşmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments