Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selam almak

Rüyada selam almak

Rüyada selam almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada selam almak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüyle selamlaşmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa selam vermek bereketi ve zenginliği bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Rüyada topluma selam vermek işveren koltuğunda oturacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalettir.

Rüyada ölüye selam söylemek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığa selam vermek hem yeni yerler göreceğine, rahatının bozulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada salat selam getirmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada ölüden selam almak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada kabre selam vermek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments