Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada arkadaşa selam vermek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak fedakârlıklar yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına selam vermek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinden selam almak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Rüyada insanlarla selamlaşmak adım atarken çok zorlanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine selam göndermek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments