Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden selam almak

Rüyada ölmüş birinden selam almak

Rüyada ölmüş birinden selam almak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, aksiliklerin yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden selam almak gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada evliyadan selam almak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe selam vermek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada verilen selamı almamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada türbeye selam vermek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye selam söylemek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden selam almak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments