Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla görüşmek

Rüyada eski arkadaşla görüşmek

Rüyada eski arkadaşla görüşmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, kariyerinin yükseleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle görüşmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla görüşmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işlerinin günden güne azalacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle görüşmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments