Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle görüşmek

Rüyada eski eşle görüşmek

Rüyada eski eşle görüşmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşle görüşmek gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Rüyada eski eşle görüşmek sağlık sorunlarının biteceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazancının günden güne artacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kızla görüşmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle görüşmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments