Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek güzel günlerin sona ereceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek bir sıkıntıya girmeye, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada telefonda görüşmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla görüşmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatının da kolaylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments