Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla görüşmek

Rüyada kadınla görüşmek

Rüyada kadınla görüşmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınla görüşmek gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Rüyada bir kadınla görüşmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınla görüşmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla görüşmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda görüşmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölen biriyle görüşmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek için görüşmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bakanla görüşmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments