Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek bol rızık elde edeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının dudağından öpmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını dudağından öpmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments