Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kadın kadına dudaktan öpüşmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments